Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här grytan ska förnyas tills ingen längre fyller på - alltså varje dag kan den bli annorlunda beroende på vem som kommer med nya ingredienser.


Something off with the bread

fiffla rafsa smussla och prassla
sluska slafsa grisa och gosa
brusa grusa dissa och frysa
hamra slamra dundra och undra
greja feja heja och noja
luska sluska lufsa och fumla
slaska plaska halsa och slafsa
hafsa hyfsa mysa och krafsa




Fri vers (Fri form) av Gnister
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-01 18:58



Bookmark and Share


    Gnister
Work in progress!
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gnister