Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 oktober 2019

Inget jag bryr
mig om
inget jag
fäster vid

Denna smutsiga
förkastliga avskyvärda
värld av
svärtad dödlig synd

Ett litet
syre andas
en gnutta av
skönhet så smått




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-01 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig