Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obalans

Din dåliga hållning
är en tyngd över mig
inga korsetter eller anordningar
kan räta din rygg
som ett svajigt sågblad
ger jag vika för tyngden

Dina snarkningar
tonsätter mina vakna nätter
varken orkaner eller slagverk
kan få dig att upphöra
jag sparar min sömn
till sämre tillfällen

Jag har sedan länge
förseglat min mun
och avsagt mig möjligheter
du fortsätter din eviga monolog
för en stum publik




Fri vers av Människohare VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-02 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP