Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sitt stilla

Han satt stilla i båten
som mången gång förr
inte var det första gången
stormen knackat dörr
han visste att lugn
var lösningen trots allt
inte hjälper panik
när vinden blåser kallt.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-02 00:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant, det blir enbart värre med panik
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP