Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle skriva...

Skulle Skriva Hur...
Blev HUr.
Stora och små bokstäver blandade...
Som man klipper ur tidningen, för att skapa ett lekfullt budskap...
För att återigen...
Leka Barn!




Bunden vers av Mim
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-05-02 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim