Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågeställning a la gyllene regel!

Om du vill att andra ska vara uppmuntrande och konstruktiva, till dina texter...
Är du det mot deras?
En filosofisk fråga...
Som mer kan ses...
Som en gyllene regel!




Bunden vers av Mim
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-02 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim