Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revat segel


Revat segel
i vindskyddad
hamn

Doft av hav
och tång

När någon
återvänder

och inget
är sig likt




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-02 09:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som min barndomsby.
Lite "Lyckliga Gatan"-känsla.
Fastän husen där vi bodde står kvar.
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP