Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Diakoni

Koppen kommer seglande
i en halvspiral
ner mot mitt ansikte
som en järnkula i en lyftkransarm
svingad över en rivningstomt,
men dockar
med ett ingångshål;
ett besök på rymdstationen,
so spaced out!
kaffets floder forsande
in genom munhålan,
ner i kaffebrunnen

Hästarna
ser ut som sura diakoner
där de hänger
ur boxarna

Maj månad
har valkar efter vintern;

är grå och ful i Norrbotten;
en dödssjuk vinters
sista uppkastning




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-05-02 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP