Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapande


Orden flödar
Rinner ner
Genom min arm
Och droppar
På tangentbordet

Ord kopplas samman
Till meningar
Och meningfullhet
Allt medan
Markören blinkar
På skärmen




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-07-09 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP