Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ungdoms nöjen


dans

som ung älskade jag dans
äkte så fort jag fick en chans
dansbanden var många
som skulle sätta publiken i trans
kvällarna blev också många och nätterna var långa ibland orolig för att få nån kavaljer för panelhöna vill ju ingen bli
inte när man är ung och för övrigt fri
och sista dansen var ju speciell särskilt en ljummen sommarkväll.




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-02 17:02



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Härliga minnen fint skrivet
2020-09-14

  Kungskobran VIP
Jag hoppas få chansen
till sista dansen
få gå hem hand i hand
och en kyss i porten ibland
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP