Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan


Innan morgonen
Slukar mörkret
Skall jag tända en eld
I dina isblå ögon
Innan frosten glittrar
På din ögonfrans
Skall jag smeka dammet
Från dina läppar
Och blåsa liv
I ditt frusna hjärta




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-07-09 12:43



Bookmark and Share


  ***Wicke***
med den glöden i dina ord kan du tina vem som helst.
2006-07-09

  Christer Eriksson
jag tycker om såna här dikter ibland, ett rakt innehåll med vanliga ord, inget konstlat.. bra..
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP