Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maj Maj, skönaste Maj

Det verkar finnas hopp om vår
även detta "corona-år,
tänk att få sitta ute
och äta sin lunchpaj
under fåglarnas kvitter,
och koppla av från Trumps idiotiska twitter,
bara njuta av vackra soluppgångar,
humlor och bin som vaknar upp efter vinterdvala,
kanske höra en vårbäck skvala,
så låt oss blunda en stund och njuta
tids nog kommer hösten och vi får tjuta




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-02 17:13



Bookmark and Share


  lilla t
Jag gillar din text! Gillat gunget i den, att du pekar ut Trumps idiotiska Twitter gör att texten får glimten i ögat. Du väver ihop en härlig bild som är skön att komma tillbaka till. Tack!
2020-05-27

  Solstrale VIP
Ja tänk om den twittergalne kunde kvittra vackert istället och njuta så som du kan! Bra skrivet med alla livets element, i upp och nedgång...
2020-05-26

  mare VIP
Dikten är vackert skriven
men tyvärr förstörs den
av att du skriver om Trump
varför kastar så många skit
på honom i detta lilla
socialistiska land??
politikerstyrd media har
lyckats förvrida många
huvuden med sin stora lögn,
se bara på Herr. Löfven
han har förstört Sverige!
2020-05-03

  Kungskobran VIP
Den blomstertid nu kommer, fint fångat av dig
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP