Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freden friden friheten ger aldrig upp sitt uppdrag

Konstigt samhälle som växer fram
våldshandlingar får fritt spelrum
det räcker bara att se vissa grupper
som spridet på hatet emot det..!
olika namn men samma innehåll
de älskar att krossa sönder freden
visa upp sina ondskefulla hatiska ansikten
spåren efter dessa talar de är fyllda
av groteska handlingar gap skrik
vrålande budskap som bär våld
etablissemanget verkar stå upp
för dessa ligister som skadar
hotar de som går emot dem
i det upp & nervända samhället
blir fredliga människor attackerade
skötsamma ärliga hårt arbetande
som inte vill ställa till bråk konflikter
idag verkar i stort sett allt vara upp & ner
klaner har infiltrerat sig in överallt
lurar stjäl som den lömska orm den är
först tar den lillfingret sen tar den
hela handen för att få kontrollen
politiker ser mellan sina fingrar..
de har öppnat för den illsinnade ormen
bakom fasader pågår ny möblering
det kan inte mörkläggas längre
den är så synlig att den bländar lögnen
sanningen håller på att avslöja..!
att lögner används är vardagsmat
den serveras ständigt på folkets fat
säger man sanningen vågar gå emot
då blir man förlöjligad utsätts för hot
det märks så tydligt vart vinden oss för
yttrandefriheten etablissemanget stör
åtstramningar förminskningar håller på
folk blir avstängda går inte att nå
en sak är säker diktaturen bygger bo
så full i lögn på den ska man aldrig tro!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-19 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP