Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dina ögon innehåller en del av denna kulör men din grönska dominerar stort där ..


aZ U R BlÅtt

azurblå en himmel så blå.


Men den är dold bakom ett täcke.


Ett duntäcke så grått, en grådaskig sky.


En kan ana att färgerna döljer sig där under.


Just idag är behovet av friska färger viktiga..


 


En försvinner in bland det gråa .. dofter av våtterräng.


Smetar ut det som känns viktigt..


Vart är du azurblåa sky ?


Dalen står tyst och stilla.


 


En stickande känsla av tomheten vilar här.


Det ensamma tar större plats..


När tristessen erövrat en inre livsbubbla..


 


Längtan till en azurblå klar himmel.....


 


där du Pia finns!




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-03 07:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
MAN längtar efter sommaren.
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //