Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nytt perspektiv på talesätt


haiku3maj20

När regnet faller

kryper daggmaskarna upp.

Se'n kommer solsken.

 

 




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-05-03 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP