Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårpromenad...bagatell

 

 

Ett ljus i mörkret

magnolian blommar på bar

kvist flanerare

i Tantolunden nyser

allt är inte Corona




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-03 11:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Särskilt slutklämmen!
Det finns folk som är osunt fixerade vid viruset.
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP