Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden


när skymningen viskar behagligt
bygger jag luftslott
för mina drömmar

ljuset mattas och natten smeker nära
men något stör ...
oron vill slå läger i min själ

åh som jag längtar efter tystnaden ...

när den kommer
glömmer jag all min ängslan

om den dessutom är skön
förtrollas jag av friden
som råder denna timma
då dagen gör sin sista resa genom mitt inre

då kan jag le i mina drömmar 




Fri vers av Klint
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-03 17:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text om att komma till ro och somna skönt!
2020-05-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bomullsmjukt vackert att läsa om att få komma till ro.
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint