Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I takt med mina andetag grönskar våren

Blundar och lyssnar
andas
hör fåglarna
i träden i buskarna
turas de om att ömsom
sjunga ömsom skrika
i träden i buskarna
grönskar det allt mer
Blundar och njuter
andas
vet att min närvaro
är våren fullständigt likgiltig
våren kommer ändå
utan min medverkan
men den låter mig vara
mitt i den
Blundar och älskar
andas
in och ut
behöver inget göra
allt kan vänta
fåglarna vill lyssnas på
solstrålarna kittla min hud
ännu en liten stund bara vara
Blundar och längtar
andas
och känner att det jag längtar efter
redan finns här
runt om mig
inom mig
utan mig men ändå
för mig
Blundar och tackar
andas
ler mot solen och regnet
mot livet
ler mot det som kommer
och det som går
allra mest ler jag
åt det som bara är
Blundar och leker
andas
släpper lös min fantasi
låter glädjen leka
med mina tankar
låter den flyga liksom fåglarna
i träden i buskarna
sjunger med i fågelsången




Fri vers av Jojo
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-03 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo