Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrum

I myllret som är staden
Snurrade livet bara på
Oändligt fort och
Hänsynslöst smärtsamt

Jag hade en plats i solen
Dit jag brukade gå för att tänka

Men så tappade jag bort den
Den lilla platsen
Det var ju upp på kullen
Bort från vägen
Där stigen gick som högst

Istället kom jag till en
Mossig sten i skuggan
Omgiven av fallna träd

Det skedde i en sådan tid
Då livet invaderade
Ända in på skinnet




Fri vers av kalldusch
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-03 18:19



Bookmark and Share


    Klipparen
Så fint skrivet om livet!
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

kalldusch