Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på besök

 

 

 Jag bäddar en säng

Till någon som kommer på besök

Den skall vara fin som en blomsteräng

Och lukta gott från lavendelrök

 

Och jag skall duka med finaste porslin

Bjuda på utsökt mat

Glas skall fyllas av doftande vin

Allt serverat på silverfat

 

Kom nu älskade

Stig i stugan in

Släpp dagens bekymmer

Sitt ner vid bordet – jag är din




Fri vers av Nils-Robert
Läst 359 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-05-04 16:36



Bookmark and Share


  karenina VIP
Vilket välkomnande.
2020-08-07

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Underbara strofer som fyller mig med värme och glädje!
2020-06-03

  wiria77
fina
varma rader
2020-05-12

  Salvation Pepper
Det godaste som kan bjudas.
2020-05-06

  Margit Grell
På ett fint sätt länkar du läsaren in i
skeendet in i atmosfären med dina ord.
2020-05-06

  Rise Little One
Omtänksam och kärleksfull stämning i din text!
2020-05-04

  Alysse VIP
Kärleksfullt inbjudande text
låter härligt!
2020-05-04

  Eva Langrath VIP
Fin välkomnande text.
2020-05-04

  Klint
så välkomnande varmt
2020-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2020-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert