Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄGSKÄL

Vänster?

Höger?

Står ganska bra här i mitten.

Önskar en rak väg.

Inget snirklande.

Bara en rak väg.

Du måste välja.




Övriga genrer av SamuelP
Läst 148 gånger
Publicerad 2020-05-03 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP