Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kudos


Tack för att du orkar
tack för att när du slår i botten,
ställer dig upp
tar på dig löparskorna
springer en mil

Tack för att du vågar, mitt i sorgen
le för någon annan
såväl som dig själv
Göra det med hjärtat
som en gratifikation
till de överlevande

Tack för att du, min kära människa
vågar ta ett steg till
ut i det kända okända
som också markerna
som ingen beträtt

Tack och tack jag ödmjukas
av din strävan, av ditt mod
av din kärlek till alltet
din kärlek så stor









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-04 07:40



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Tack för dina omtankar!! Hur ett steg kan betyda allt... Och att titeln lärde mig ett nytt ord.
2020-05-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP