Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlinan




Livlinan
höll inte för påfrestningarna

brast
tråd efter tråd

höll om den
med kärleksfulla händer

försökte förhindra
det jag visste skulle ske

när den sista tråden slets av
knöts mina händer av vanmakt

mina händer
blev så tomma




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2020-05-04 11:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Smärtsamma ord...det finns mycket som vi inte kan göra något åt...
2020-05-16

  Ezmeralda VIP
Så vill vi hålla de kära kvar.
Men livet är så svårt ibland.
2020-05-12

  bibbi ahrnstedt
Tack, mycket sorg förmedlas, smärtsamt och väl diktat
2020-05-09

  Salvation Pepper
Man kan höra ljudet, smörtan, av den sista tråden.

Efter den, är det något annat som binder.
2020-05-06

  Anya VIP
Så fin symbolik över när livet rämnar. Dina ord känns. Starkt!
2020-05-06

  Olof Lagerhorn VIP
Starkt berörande och nakna bilder
om kärlek och sorg.
2020-05-05

  ULJO
Så starkt förmedlat
2020-05-05

  Rise Little One
Smärtan talar ut sitt språk från tomma händer...
2020-05-04

  Blomma-Stjärna VIP
en stor smärta och saknad som verkligen berör - <3
2020-05-04

  KattenKin VIP
Åhh!! Så vackert skrivet om den största sorg. Känns verkligen. Stark bild.
2020-05-04

    Max Poisé
en vacker ton om livlinans absoluta betydelse! tack för denna Marita!
2020-05-04

  Feliaxel VIP
Mycket känslor i detta
2020-05-04

    Birgersdotter VIP
starkt berörande
2020-05-04

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Starkt berörande ord, så fint skrivet.
2020-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärtsamt vackert och naket berörande om livets bortgång.
2020-05-04

    Lena Staaf VIP
Enkelt, naket, smärtsamt.
2020-05-04

  Eva Helene VIP
Vackert och gripande skriver du. Fint!
2020-05-04

  Nils-Robert

Smärtsam dikt om livets hårda prövning. Fint ordat. Bra!
2020-05-04

  M.Eta
Bra beskrivning på tung sorg.
2020-05-04

  Klint
sorg i denna
når rakt in
2020-05-04

  Niliboy
Kanske han finns, vi är ju så drabbade
När livslinAn brister!
2020-05-04

  Öknens Ros VIP
Att släppa taget svårt att göra.
2020-05-04

  Maria Sundelin VIP
Vissa saker gör ont
Kramar
2020-05-04

  Respons VIP
Känns som att kampen om livet till slut måste ges upp.
2020-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP