Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

puttret i grytan

jag blev så marmelad av att träffa dig
alldeles saft av din sötma
vill du sylta dig med mig?
du gör mig kompott!




Fri vers (Prosapoesi) av Gnister
Läst 143 gånger
Publicerad 2020-05-04 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gnister