Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppars färd väcker minnen

Regnet faller
känns befriande
för kroppen
men även
själsligt renande

Regndroppar
rinner långsamt
nerför rutan

stannar till
emellanåt
verkar tveka

innan fortsatt färd
nedåt
mot fönsterbrädan
till en landning
som långsamt växer

Väcker minnen
av tårars färd
nedför kinder
lika befriande
och renande

 

 




Fri vers av AjBi
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-04 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och när landningen av droppen sker då växer det mer och mer, men aldrig upp- och ner.
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi