Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket plats

Det är motsatsernas fel

Som skapar behov efter det andra

De ger ett rum för mycket plats

Men en hel världsrymd för lite



Det finns för mycket plats för mig

Det finns ingen plats för mig

Det finns för mycket av allt

Men inte tillräckligt

Av det

Som spelade roll

Ändå




Fri vers av kalldusch
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-04 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch