Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Du låter mig
Hålla om dig
och ha
Handen i ditt hår
Och viska att
Allt kommer bli bra


Vet inte varför
Jag ska säga så
Direkt
Det händer bara
Hemskheter
Omkring oss



Jag tror att
Jag tror att det är sant
Jag kan tro på vad som helst
Bara du är nära




Fri vers av kalldusch
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-04 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch