Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan gives föräldrarna!

Spa?!
Äventyrssport?!
Smycken?!
Parfym?!
Fysisk materialistisk sak?!
Allt enligt egen smak?!
-Jaså, Mat alltså?!
Praliner?!
Kaffe av dess lyxigaste sort?!
Tid på tu man hand?!
Egentid?!
Hotellrum?!

Allt längtar föräldrarna till, en kort stund, utom barnet!
Och de förverkligar sina drömmar...
Ty de är goda föräldrar!




Bunden vers av Mim
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-05-05 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim