Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryckbarriär Första Versionen

Ingenting är påtvingat.

Allt är planerat.

Spontanitet, vad är det?

Organiserat.

Ljudet av en örn.

Gråt och skrik på gatorna.

Lukt av järn.

Annalkande visor från det förflutna.

Bara dom unga återstår.

Isvindar slår upp dörrarna.

Och den nya tiden är här.

Vakna.






Övriga genrer av SamuelP
Läst 147 gånger
Publicerad 2020-05-05 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP