Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slummens Kvalens Språk.

Två val.
Borde heta två Valar.
Kvalar?
Två Kvalar?
Detta språk som jag påvisar!
Är inte klokt!

Klockan PÅVISAR med sin visare!
Men det finns ju två?
-Hmm?!

En annan femma!
Toppbetyg, eller bottennapp?
Bottenspråk!
Burspråk!
Fast!




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-05-05 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim