Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff. Associationsstoff. Stjärnstoff. Spejsat, ut i rymden.


Novell-ensemble!

Inte nöjd.
Hur kan jag vara nöjd?

(Novell pågår, inte avslutad)




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-05-05 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim