Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra själars svarta hål


Allas våra själar
Har sina svarta hål
I djupet de trälar
Likt universums svarta bål
De är vår händelsehorisont
Ett hologram i ergosfären
En monstruös mastodont
Omger strålningen i atmosfären
Brandväggshypotesens tribut
Är att de brinner upp som vill in
Inget ljus kommer ut
Inget ljus kommer in
De närmaste deformeras
Decimeras och suspenderas
Gravitationskollapsen
Har gjort oss imaginära
Knappast någon synaps den
Vi som varit verklighetsnära
Ditt eget svarta hål
Rymmer den stjärna
Du så gärna
Velat vara
Fattas bara




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-05 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar