Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något

Det var något vi skulle minnas
Om det här livet
En svag liten röst
En flyktig tanke
Omöjlig att få fatt på

Något viktigt som förlorats
I bruset
Till synes omöjligt att penetrera
Omöjligt att förstora upp
Se höra och veta
Vad det var
Vi skulle minnas

För någon i ständig rörelse
Kan aldrig ana
Men för den som saktat in
Lurar glimten bakom dörren
Som en kittling




Övriga genrer av Uråldrig
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-05 10:48



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fin och tänkvärd, något som är precis utanför vårat synfält.
2020-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Uråldrig
Uråldrig