Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingenting är ingenting som blir till någonting o.s.v...........


spår/spårväxling


Närmare nu
än någonsin

till ingenting

Kanske är
det bara
trötta tankars
spår

Kring det som
är idag
och det ifrån
igår

Tomhetsskri
från sinnet
stumt

Dessa dagar
utan någonting

Ett tillstånd
eller bara en
omständighet

som borde växla
ut från det som är
idag
och det ifrån igår

Och inte bara gå
i samma
tomhets känslas

spår




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-05 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP