Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Broder Maximilian var en fena på att promenera å samtidigt vara ute å sälja sin tidning!


Skriv med Jesus!

Vår frälsare är flott

allt ha finner åpp

jag är en liten 

hjälte,

så säger han,

Jag tar på mig

Skorna, nej

jag har ju sandaler

ska vi ut å gå?

Ja, jag har en yrsel

att promenera och

skriva poesi är det

enda som hjälper!

Tack snälla!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-05 16:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får göra det lilla man kan, bara man gör det villigt och glatt...
2020-05-16

  Bibbi VIP
Applåd!
2020-05-07

    Lena Staaf VIP
Du har hittat rätta hjälpmedlen!
2020-05-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och förtröstansfullt skrivet om att må bättre av promenader och att skriva poesi.
2020-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy