Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fordom kallades skogssamerna för granlappar!


I storgranens skugga!

Det är ett äventyr

granen bugar

sig i vinden...

Jag finner lä

för vind å sol,

Milt är skogens

brus...

Tänk om Frälsarn 

ser mig....

Fordom var granen

våra fäders Gud!

Å skogssamerna

var granlappar!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-05 16:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt att finna lä när det stormar...
2020-05-16

  Bibbi VIP
Gillar!
2020-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om granarnas betydelse genom tiderna!
2020-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert diktat om skogens träd, som ger skydd.
2020-05-06

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om skogen! De höga granarna som är våra vänner och som vi kan söka skydd under.
2020-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy