Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om sorgen

Människor
vandrar samman
som om allting
vore som vanligt

Om sorgen
vet de ännu inte
Inte heller
vattnets spegel

Om de steg
som tystnade
De hjärtan
som delats itu

Grönskan sprudlar
av fågelsång
Om sorgen
sjunger ingen än




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-05 18:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser din fina text och blir lite blank i ögonen!
2020-05-07

  BenGust VIP
Som om ingen ännu hört tystnaden
efter de som gått och det som verkat.
2020-05-06

  Kajan VIP
Berörande, tycker om växlingarna i känsla inom de fyra styckena. Dröjer sig kvar.
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP