Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Albin som alltid ger mig mer


Hålla tag

att minnas är inte okomplicerat
varje gång man ropar upp ett så begår man en liten våldshandling
hur ska jag minnas dig
om jag inte vågar göra ingrepp
jag nuddar lätt varje gång
så lite jag kan och så starkt som jag behöver
min pincett för klumpig - min lupp riskerar bränna hål
dig vill jag minnas i hundra år
det näpnaste
du rörde ett finger en gång
jag såg ditt ögonlocksdarr när du sov i gardinmörkret
jag gråter nu
låt det bli ett minne att misshandla istället




Prosa (Kortnovell) av Gnister
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-05 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gnister