Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokhyllans tunga blick

läshästen är en svår hets
att bemästra




Övriga genrer (Aforism) av Gnister
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-05 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gnister