Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du var den jag kunde Älska med dina vackra ord ditt ansikte för jag hade inte lärt mig att se


Verkligheten

Inte ville jag vara här
där mina ord och känslor
fastnade som flugor på den klistriga remsan

Jag skulle vara kvar tyckte du
jag var fortfarande intressant
med mina frågor och mina undringar

Och mitt hjärta som gick i bitar
gång på gång tills jag till slut begrep
att det var mig jag måste rädda




Fri vers av Irene Backström
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-05-05 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström