Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en gång skulle jag vara


Lycklig


Jag gav mig av ut på
den blanka isen
den var ännu tjock
med mina vita skridskor

Jag hade mina isdubbar
om halsen och min ryggsäck
jag var ensam och solen gick strax ner

Jag skulle ge mig ut i kvällens dimma
så jag kunde se stranden och ljusen som tändes
där skulle jag dansa till isens toner
och bara vara lycklig




Fri vers av Irene Backström
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-05-05 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström