Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hål bakom klockan






Såg även ett hål bakom klockan
rakt ut i natten
och i soluppgången.

Tänk om jag fick trädens grenar att bli timvisare
grässtråna till tickande sekunder.

Att hårda väggar stannat tiden
att mitt ansikte
mest liknar jordskorpans




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-05 23:32



Bookmark and Share


  Nanna X
Uråldrig. Ur led är tiden...
2020-05-06

  KattenKin VIP
Fin denna med, lite mer uppgiven känsla, men urtjusigt bildspråk.
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg