Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnader

 

Talande tystnad
säger mer än
tusen ord

tusen ord
kan sägas
om tystnaden

talade ord
i tystnader sägs
tusen gånger om

så säg högt i tal
innan ord försent
är tysta tusental

tystast av ord
outtalade är
i döden tusenfallt







Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-06 10:01



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
En text som säger mycket, trots outsagda ord!
2020-05-30

    Klipparen
Mycket talande!
2020-05-10

    Sefarge VIP
Litterärt samt allmänfilosofiskt
Skriftat.Något även vissa
Politiker borde begrunda
Innan de öppnar sin foderlucka
Och kritiserar allt och alla
Samt som vanligt passar
På att berömma ingen
mindre än sig själva
Som vanligt så klart!
Tomma tunnor skramla
Mest ibland kan tystnad
Vara bäst?
;)


2020-05-06

    Lena Staaf VIP
Verkligt fin dikt om tystnadens alla oändligt många betydelser!
2020-05-06

  Öknens Ros VIP
Tusentals ord uttalas bara i tanken.
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP