Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag blir allt


Bättre

I tröttheten finns
en vakenhet en längtan
att få tillhöra få älska
vara en bland de sina

Nu var tiden ute
min trötthet skulle snart
bli höst och mörker
få mig att glömma
få mig att vila bland löven

Få mig drömma
orädd och lugn




Fri vers av Irene Backström
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-06 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström