Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All verklighet måste upplevas för att den ska bli trovärdig.


Så fullständigt hopplöst.

Det är ingen som tror på att något
jag skriver om hänt i verkligheten.

Så det tycks som ni kan fortsätta
bygga upp er verksamhet ostört..

Det är ingen i samhället som tror på mig.

Så det tycks som jag kan prata öppet här.

Det är ingen som bryr sig.

En fri verksamhet med oss i F.U.L blir bra.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-06 02:26



Bookmark and Share


  Koloristen
Känner du till David Brandt Berg?
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP