Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart är kort.

du sa att du sov
och att jag sa älskar dig
halv åtta gick du




Bunden vers (Haiku) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-06 04:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad