Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tror du om överlevnadschanserna för en man?

Ibland känner jag att jag vill dö.
Ibland känner jag mig som död.
Som jag tror att jag känner det då.
Men den som är död kan nog inte känna någon smärta!
Själslig smärta, för att jag är så känslig!
Själslig smärta för att jag på något sätt mår dåligt idag!
Om jag bara kunde beskriva det bättre.
Det sägs att män beskriver sina symtom bättre vid sjukdom,
och att det därför är större överlevnadschans, vid tex. hjärtinfarkt för män än kvinnor som uttrycker sig.
Kan det ha att göra med att vi kvinnor använder "för" många ord.
Och männen kanaliserar sina ord bättre, genom att bara använda de nödvändigaste?




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-05-06 06:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim