Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord alltid består


Du är som solen
som
När den reser sig
över horisonten gör
Att stjärnorna försvinner
men ändå består

Allt försvinner med tiden ...

Bara
Dina ord
alltid består




Fri vers (Fri form) av Sladjana Zubcevic
Läst 1026 gånger och applåderad av 53 personer
Publicerad 2020-05-06 11:25



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så vackert ser hela rymden i
din vackra dikt och en värme av
kärlek som omsluter dig.
2021-02-05

  DominiQueen
Ja så vackert författat, om våra bevingade ord som reser sig över tid och rum.
2020-06-08

  Solweig Jansson VIP
Vackert och berörande !
2020-05-12

    ej medlem längre
Så skirt målar dina pennstråk ljuslågor i en natt som rör sig mot dag. Dina ord är skönhet och värme.
2020-05-08

  Bibbi VIP
Amen!
2020-05-07

  limerick
Poesi som värmer under dessa kyliga och dystra pandemitider.
2020-05-07

  Kungskobran VIP
Ordens kraft har i alla tider skrämt makthavare.

Fint formulerat av dig, solen som reser sig men stjärnornas ord finns kvar
2020-05-07

  Bodingen VIP
Trots att förgängligheten gör sig påmind i texten så andas den positivism, bra där!
2020-05-06

  Eva Langrath VIP
Finstämd poesi
2020-05-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra och intressanta metaforer i din dikt, illustrerad med en spännande bild.
2020-05-06

  bibbi ahrnstedt
Tack, vacker , klar och insiktsfull. Jag gillar dina bilder också.
2020-05-06

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Det är så vackert och fint skrivet.


2020-05-06

  Jan Widströmer VIP
En skönhet i detta. Men undrar vem "Du" är. Är det vi alla, får våra ord en allt överskuggande betydelse enligt slutet på dikten.
2020-05-06

    ej medlem längre
En djup sanning i vackert målande ord. Jag tycker särskilt om bilden av hur stjärnorna försvinner när solen går upp, men ändå finns kvar.
2020-05-06

  Koloristen
Prima.
2020-05-06

  Flicis VIP
Djupt och vackert skrivet.
2020-05-06

  Nils-Robert
Fin dikt med fina metaforer.
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic