Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Huga ligen för sd!


Edvard Persson hade varit SD:are!

Det är allom givet

det finns ett land

ett konungarike

ett land att älska

och ett land att

värna,

Kalle på spången

en film med Edvard

Persson hade huvud

rollen i!

Denna film var till

glädje för många,

Gick i tv i tisdags!

Till glädje för sd

å till glädje för

mig!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-06 11:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det skulle i alla fall ha varit kul att veta vad han tycker...rolig film...
2020-05-16

  Bibbi VIP
En underbar film!
2020-05-07

    Lena Staaf VIP
Ett land att värna och älska - ja, men SD accepterar inte landets alla invånare.
2020-05-06

    lydriket
Tage Erlander hade varit SD:are idag.
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy