Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åtta år har gått ...


ÄR DET DU, MIN LILLA BROR?

 

En ängel viskar ömt

mitt namn i stjärnors natt

månbelyst med silverljus

 

är det du min lilla bror

som ser sorgens tårar

i mig av saknad efter dig

 

hör våra glada skratt 

blidka barndomsplågor

att inte rida sinnen i galopp

 

elaka bilder fångade

med själens kameralins

ristade på våra näthinnor

 

i landet bortom där du bor

lyser stjärnors klara ljus

råder själens stilla frid

 

medan jag traskar fram

på snårig stig i skuggor

dalar utav själens mörker

 

saknad efter dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-05-06 17:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hur länge än tiden går så finns saknaden alltid där...det är ju en del av en själv som inte finns längre...mycket berörande...
2020-05-16

  Niliboy
När jag var tre år miste jag en bror i barns lek med riktigt vapen, han skulle fylla sju år och börja skolan till hösten!
Lagrinma tårar!
2020-05-08

    ej medlem längre
Kärleken lyser av egen kraft genom mörkret man vandrar i när en älskad inte längre finns med oss. Verkligt fint!
2020-05-08

  KattenKin VIP
Ömt och poetiskt om lillebror som alldeles säkert är i himlen.
2020-05-07

  Magdalena Eriksson VIP
Tänker på att mina nära är så sköra när jag läser
och att jag är äldst av systrarna. det är ok. himlen blir aldrig full!
2020-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om syskonkärlek och gemenskapens band som bröts och efterlämnade sorg och saknad!
2020-05-07

  Feliaxel VIP
Vackra berörande rader
2020-05-07

  Cikoria Blå VIP
Vackert, äkta och mycket vemodigt.
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP